.

Saturday, May 4, 2013

Starea animalelor in zilele noastre. Animalele pe cale de disparitie. Cauzele disparitiei lor. Modurile de...

Starea animalelor in zilele noastre. Animalele pe cale de disparitie. Cauzele disparitiei lor. Modurile de protejare a animalelor. Legi referitoare la protectia lor 10 specii de animale carora le putem spune adio Planeta moare incetul cu incetul sufocata de poluare, defrisari, distrugere, razboaie, presiune antropica Specii superbe de animale se sting champion ochii nostri. Natura le-a creat in milioane de ani de evolutie, oamenii le distrug in cativa ani. Se ridica o singura intrebare. Dupa disparitia animalelor, urmam noi, oamenii ? 10. Condorul Californian (Gymnogyps californianus) Aceasta specie de condor nu se mai intalneste in libertate decat in zona Marelui Canion si in muntii de pe coasta de vest a statului California. Condorul Californian este o pasare keeping se hraneste exclusiv cu cadavre, nefiind capabila sa prinda si sa ucida prada vie. Este o specie longeviva, cu durata medie de viata de 50 de ani. Din cauza braconajului, otravirii cu plumb si distrugerii habitatului a devenit una tumultuousnesstre cele mai rare specii de pasari clamor lume. O alta cauza a deprecierii numarului de condori californieni a fost lipsa de cadavre de balene esuate, sursa principala de hrana pentru aceste pasari kind de oamenii de stiinta niste reprezentanti tipici ai megafaunei.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Condorii Californiei faceau parte nail folclorul multor triburi de amerindieni cacophony America de Nord. Specia a fost aproape de extinctia totala in preajma anului 1980 si a fost salvata de la disparitie in urma unor eforturi conjugate ale ornitologilor americani. In prezent, dintr-un total de 332 de condori care mai supravietuiesc, 152 de pasari traiesc in libertate. 9. Urangutanul de Sumatra (Pongo abelii) Cel mai mic urangutan dintre cele doua specii care supravietuiesc astazi, urangutanul din insula indoneziana Sumatra este in pericol de disparitie din cauza braconajului si distrugerii habitatului sau de catre om. Spre deosebire de ruda sa foarte apropiata, urangutanul din Borneo, cel din Sumatra are...If you want to commence a full essay, pronounce it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, wisit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment